Over/

opdracht
gevers

"Uw HR uitdaging voor Evyworks"

Opdrachtgevers


Evyworks heeft ruime (internationale) ervaring in de financiele dienstverlening. Echter Evyworks werkt niet alleen voor de financiele dienstverlening. Grote en middelgrote organisaties met een HR uitdaging binnen de kennisgebieden van Evyworks, zijn bij Evyworks aan het juiste adres. Evyworks is in staat de ervaring vanuit de profit sector mee te nemen naar de non-profit sector. 

Kleinere organisaties die geen ruimte hebben voor een zelfstandige HR functie, kunnen eveneens advies inwinnen bij Evyworks voor bijvoorbeeld het opzetten van de belangrijkste HR processen. 

Informeert u gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Michiel Barth

Founder Betterpreneurs & former Managing Partner Better Future

In opdracht van Eveline heeft Better Future 8 Pioneer Leadership Journeys met topklanten van FMO over de hele wereld gefaciliteerd. De samenwerking met Eveline en haar team was een belangrijk basis voor de impact die deze programma’s hadden op de deelnemers van FMO en klanten. Eveline had een belangrijke rol in zien hoe de programma’s gedesigned moesten worden en gaf alle vertrouwen om daar ter plekke (elk programma is anders) een eigen invulling aan te geven. Eveline is in staat om te zien waar ze moet sturen en waar ze ruimte moet geven om het maximale rendement te halen uit mensen. En wat heel prettig is aan Eveline: ze ziet heel goed ieders belangen en kan veel ruimte aan anderen geven. Voor een maximaal resultaat.