Over/

opdracht
gevers

"Uw HR uitdaging voor Evyworks"

Opdrachtgevers


Evyworks heeft ruime (internationale) ervaring in de financiele dienstverlening. Echter Evyworks werkt niet alleen voor de financiele dienstverlening. Grote en middelgrote organisaties met een HR uitdaging binnen de kennisgebieden van Evyworks, zijn bij Evyworks aan het juiste adres. Evyworks is in staat de ervaring vanuit de profit sector mee te nemen naar de non-profit sector. 

Kleinere organisaties die geen ruimte hebben voor een zelfstandige HR functie, kunnen eveneens advies inwinnen bij Evyworks voor bijvoorbeeld het opzetten van de belangrijkste HR processen. 

Informeert u gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Linda Broekhuizen

Former Chief Investment Officer FMO N.V.

“Eveline heeft de basis gelegd voor een sterke professionaliseringsslag van de HR strategie en de HR afdeling bij FMO. Zij kan goed luisteren, is klantgericht en sterk in communicatie en samenwerking. Als sparring partner is ze altijd bereid tot meedenken en adviseren, zowel bij strategische vraagstukken als bij individuele HR aangelegenheden. Eveline heeft diversiteit van FMO’s medewerkers hoog op de agenda gezet. Tevens heeft zij een sterke push gegeven aan het beter institutionaliseren van management development in FMO. Tot slot heeft zij via de FMO Academy een hoge kwaliteit aan trainingen en opleidingen neergezet.“