Over/

opdracht
gevers

"Uw HR uitdaging voor Evyworks"

Opdrachtgevers


Evyworks heeft ruime (internationale) ervaring in de financiele dienstverlening. Echter Evyworks werkt niet alleen voor de financiele dienstverlening. Grote en middelgrote organisaties met een HR uitdaging binnen de kennisgebieden van Evyworks, zijn bij Evyworks aan het juiste adres. Evyworks is in staat de ervaring vanuit de profit sector mee te nemen naar de non-profit sector. 

Kleinere organisaties die geen ruimte hebben voor een zelfstandige HR functie, kunnen eveneens advies inwinnen bij Evyworks voor bijvoorbeeld het opzetten van de belangrijkste HR processen. 

Informeert u gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ruurd Brouwer

CEO TCX

Als groeiend middelgroot bedrijf hadden we de behoefte om onze 'compensation and benefits' te spiegelen aan de buitenwereld en op een meer transparante en professionele manier vorm te geven. Eveline heeft ons vanaf het eerste moment helder en constructief begeleid tot en met de finale presentatie aan alle werknemers. Het beste bewijs van de kwaliteit van haar werk was de acceptatie van het nieuwe arbeidsvoorwaardenpakket door alle teamleden, zonder uitzondering. De samenwerking gedurende het proces was bijzonder aangenaam, Eveline is positief, pro-actief en realistisch.