Over/

Eveline

"Ik ben verbindend en resultaatgericht"

Mijn Kennis en ervaring


Ik ben een all round HR-professional met meer dan 25 jaar werkervaring binnen Human Resources. Ik ben gedreven om organisaties en medewerkers tot het maximale te ontwikkelen en heb expertise opgebouwd in alle aspecten van de HR-discipline. Zowel in het aansturen van HR teams zelf, als in organisatieveranderingstrajecten, leiderschapsontwikkeling en concept- en projectmanagement op inhoudelijke HR onderwerpen.

Binnen mijn opdrachten werk ik nauw samen met met de Raad van Bestuur, de Raad van Commissarissen en het (senior) management. Mijn verantwoordelijkheid richt zich veelal op het vlak van HR strategie passend bij de organisatie doelstellingen. Groeiplannen, reorganisaties, professionaliseringsslagen en cultuur- en gedragsveranderingstrajecten zijn hiervan onderdeel. Het coachen en trainen van management en medewerkers op deze gewenste gedragsveranderingen is een van mijn belangrijkste drijfveren. 

Mijn persoonlijkheid


Ik haal veel energie om lastige onderwerpen tot een positief resultaat te brengen, waarbij alle partijen gezamenlijk vooruit kunnen kijken en terug kunnen kijken op een transparant en efficiënt proces. Integriteit en kwaliteit zijn daarbij altijd mijn leidraad. Bij veranderingstrajecten maak ik de vertaalslag tussen de directie en de medewerkers van het bedrijf. Mijn toegevoegde waarde in deze trajecten is mijn vermogen te luisteren en vragen te stellen op een dieper niveau waarbij een open sfeer ontstaat waar de medewerkers gehoord worden zonder dat de te behalen doelstellingen uit het oog worden verloren. Verbindend en resultaatgericht. 

Michiel Barth

Founder Betterpreneurs & former Managing Partner Better Future

In opdracht van Eveline heeft Better Future 8 Pioneer Leadership Journeys met topklanten van FMO over de hele wereld gefaciliteerd. De samenwerking met Eveline en haar team was een belangrijk basis voor de impact die deze programma’s hadden op de deelnemers van FMO en klanten. Eveline had een belangrijke rol in zien hoe de programma’s gedesigned moesten worden en gaf alle vertrouwen om daar ter plekke (elk programma is anders) een eigen invulling aan te geven. Eveline is in staat om te zien waar ze moet sturen en waar ze ruimte moet geven om het maximale rendement te halen uit mensen. En wat heel prettig is aan Eveline: ze ziet heel goed ieders belangen en kan veel ruimte aan anderen geven. Voor een maximaal resultaat.