Over/

Eveline

"Ik ben verbindend en resultaatgericht"

Mijn Kennis en ervaring


Ik ben een all round HR-professional met meer dan 25 jaar werkervaring binnen Human Resources in de financiële dienstverlening. Ik ben gedreven om organisaties en mensen tot het maximale te ontwikkelen en heb expertise opgebouwd in alle aspecten van de HR-discipline. Zowel in het aansturen van HR teams zelf, als het uitzetten van de lijnen qua inhoud, processen en projecten.

Bij mijn opdrachten werk ik nauw samen met met de Raad van Bestuur, de Raad van Commissarissen en het senior management. Mijn verantwoordelijkheid richt zich veelal op het vormgeven van de HR strategie passend bij de organisatie doelstellingen. Groeiplannen, reorganisaties, professionaliseringsslagen en cultuur- en gedragsveranderingstrajecten zijn hiervan onderdeel. Het tot stand brengen van verbeteringen voor de toekomst noodzakelijke veranderingen, is één van mijn belangrijkste drijfveren.

Mijn persoonlijkheid


Ik haal veel energie om lastige onderwerpen tot een positief resultaat te brengen, waarbij alle partijen gezamenlijk vooruit kunnen kijken en terug kunnen kijken op een transparant en efficiënt proces. Integriteit en kwaliteit zijn daarbij altijd mijn leidraad. Bij dit soort veranderingstrajecten maak ik de vertaalslag tussen de directie en de medewerkers van het bedrijf. Mijn toegevoegde waarde in deze trajecten is mijn vermogen te luisteren en vragen te stellen op een dieper niveau waarbij een open sfeer ontstaat waar de medewerkers gehoord worden zonder dat de te behalen doelstellingen uit het oog worden verloren. Verbindend en resultaatgericht. 

Titel..


Typ hier uw verhaal..

Linda Broekhuizen

Former Chief Investment Officer FMO N.V.

“Eveline heeft de basis gelegd voor een sterke professionaliseringsslag van de HR strategie en de HR afdeling bij FMO. Zij kan goed luisteren, is klantgericht en sterk in communicatie en samenwerking. Als sparring partner is ze altijd bereid tot meedenken en adviseren, zowel bij strategische vraagstukken als bij individuele HR aangelegenheden. Eveline heeft diversiteit van FMO’s medewerkers hoog op de agenda gezet. Tevens heeft zij een sterke push gegeven aan het beter institutionaliseren van management development in FMO. Tot slot heeft zij via de FMO Academy een hoge kwaliteit aan trainingen en opleidingen neergezet.“